OVER ANOUK@WORK | Diensten

Bent u ondernemer of werkt u bij een lokale overheidsinstelling en heeft u wel eens werkzaamheden voor een medewerker, te weinig om er een medewerker voor aan te stellen, maar net teveel om te laten liggen? Dan ben ik op zoek naar u.  U kunt deze werkzaamheden in een opdracht uitbesteden en zo de focus op uw eigen werkzaamheden houden. 

Waar kunt u bijvoorbeeld aan denken?

  •  P&O gerelateerde zaken

Hebben uw medewerkers een juiste overeenkomst en past u de wettelijke regels (goed) toe. Of heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten van functioneringsgesprekken? Lees meer:

  • PR & Communicatie

Soms zijn er momenten waar u (tijdelijk) ondersteuning bij nodig heeft, te veel werk om er even bij te doen en te weinig om er een medewerker voor aan te nemen. Lees meer:

  • Werving procedure

Heeft u een vacature die u op professionele wijze ingevuld wilt zien? Bij Anouk@Work BV heeft u de mogelijkheid om de gehele procedure uit handen te geven. Lees meer:

  • Nevenactiviteiten (onbezoldigd)

2019, 2020, 2022 organisatie en presentatie vrijwilligersavond Duiven
2018 presentatie vrijwilligersavond Duiven
2018, 2019 organisatie MKB Ondernemers Café – Bij Welling
2017, 2018 en 2019 organisatie Battle Of The Bands de Liemers
2019 organisatie 20 jaar MKB Duiven jubileum feest

Staat uw vraag niet specifiek omschreven schroom niet om even contact om te nemen. Bovenstaande is een korte samenvatting van alle vormen van samenwerking. Mocht ik u desondanks niet van dienst kunnen zijn, dan heb ik vast een ondernemer in mijn netwerk die ik u kan aanbevelen.

Bel voor de mogelijkheden 06-18940182.

Graag tot ziens,

Hartelijke groet,
Anouk de Valois