Werving procedure

Heeft u een vacature die u op professionele wijze ingevuld wilt zien? Bij Anouk@Work BV heeft u de mogelijkheid om de gehele (of delen van de) procedure uit handen te geven.

Ik zorg samen met u voor een goede vacaturetekst, ik zorg ervoor dat de vacature via uw kanalen “de wereld” in gaat en waar mogelijk boor ik nieuwe kanalen voor u aan. Uiteraard gebruik ik mijn eigen kanalen ook om uw vacature bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Kandidaten solliciteren bij uw bedrijf en ik kom bij u de sollicitaties beoordelen. Verder schrijf ik afwijzingen op sollicitaties die niet overeenkomen met de geboden vacature en nodig ik de kandidaten uit die mogelijk wel kunnen passen.

Het eerste interview met een potentiële nieuwe medewerker voer ik voor u en wanneer er een passende kandidaat uitkomt plan ik het tweede gesprek met u in uw agenda.

U huurt mij in voor een specifieke opdracht en u hoeft alleen de uren te vergoeden die ik met deze opdracht aan het werk ben. Een uitbesteding van de procedure, brengt u de kennis en kunde die ik heb opgebouwd in “werving en selectie land” vanaf 2001.

Bel voor de mogelijkheden 06-18940182.

Graag tot ziens,

Hartelijke groet,

Anouk de Valois

Opdrachtgevers:

Bakkerij Koenen
BBA Techniek bv
Bill’s Barn import en groothandel
BKC bv
Bodywear Superstore
De Isolatieshop B.V.

Doit Online Media
Eva Solutions
Etos Venselaar
Geldersche Telecommunicatie Maatschappij
Grandcafé Bij Welling
Hazeleger Bandenservice
Heko Spanten
HEMA Zevenaar
Houthandel Lambert van den Bosch B.V.
Kinkelder B.V.
Kroftman Structures
Lex Hendriks Groente en Fruit
Maturia
OnLevel GmbH
Rittal BV
Stocker Centrale verwarming bv
Top Totaal BV
Vakantiepark de Byvanck
Van den Bulk Telecom BV
Van Essen Banden
Welling Catering